Hohka®-palvelut

Johdamme puolestasi koko energiaprojektin. Kilpailutamme polttoainetuottajat ja laitetoimittajat, valvomme rakentamisen sekä huolehdimme energiantuotannostasi. Suunnittelemme yksityiskohdat ja kannamme projektin onnistumisen riskit. Sinä vapaudut keskittymään olennaiseen.

Suunnittelu

Hohka® Suunnittelu

Hohka-energiapalveluiden pohjana on huolellinen suunnittelu. Se kattaa kokonaisuuden parhaan energiamuodon määrittämisestä esteettisesti tyylikkääseen lopputulokseen asti. Käymme yhdessä läpi vaihtoehdot ja valitsemme sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Meillä on kokemusta ja ymmärrystä, miten energiatuotantoa ohjaavat erilaiset viranomaismääräykset vaikuttavat energiaratkaisuihin. Tunnemme hyvin suunnittelutoimistot. Tehtävämme on valita niistä sopivin kuhunkin.

Suunnittelussa on tärkeää ottaa huomioon olosuhteiden, toimintaympäristön ja polttoainehintojen muutokset. Oleellista on myös hyödyntää olemassa olevaa järjestelmää. Esimerkiksi kaukolämpöverkostoa voidaan hyödyntää vaikkapa jäähdytykseen.

Rahoitus
Toteutusikoni

Hohka® Toteutus

Käytämme parhaita suunnitteluresursseja ja valitsemme toteuttajiksi osaavimmat rakennus- ja asennusurakoitsijat. Toimimme puolestasi heidän vastuullisena toimeksiantajanaan.

Uuden energiatuotannon tekeminen on monialainen projekti. Korkeatasoisten toimijoiden löytäminen voi olla haastavaa, kun se ei ole ydinliiketoimintaa. Yhtä lailla onnistumista edesauttaa se, että koko projekti on yksissä käsissä. Rakennamme valitun ratkaisun perusteella toimijaverkoston, jota johdamme koko prosessin ajan suunnittelusta valmiiksi ratkaisuksi.

Hohkan erikoisosaamista on myös hankintaosaaminen. Tunnemme erittäin hyvin hintatasot eri palveluille ja tuotteille. Myös oikeanlaisten sopimusten laatiminen on meille arkipäivää.

Nojaamme 115-vuotiseen kokemukseemme suomalaisesta energiatuotannosta ja siihen liittyvistä sadoista hankkeista.

Toteutus
Ylläpito

Hohka® Tuotanto

Toimiva arki ratkaisee. Tuotamme sinulle tarvitsemasi energian ja vastaamme sen laadusta sovitulla tavalla.

Oikeaoppisen asennuksen jälkeen astuu kuvaan järjestelmän ylläpito. Oman henkilöstömme ja valtakunnallisen kumppaniverkostomme myötä voimme ylläpitää ja huoltaa energiaratkaisuasi valitsemasi palvelutason mukaan.

Meillä on luotettavat tekniset ratkaisut 24/7 etävalvontaan, jolloin monet asiat voidaan ennakoida. Säätöpalvelut, määräaikaishuollot ja korjaukset kuuluvat peruspalveluihimme.

Voimme myös ottaa vastuullemme koko energiatuotantosi operoinnin.

Ylläpito