Hohka®-malli

Me haluamme, että jokaisella on tarvittava tieto valita omaa liiketoimintaa parhaiten tukeva ratkaisu ja vapaus valita se energiamuodosta riippumatta. Hohka® on uusi tapa toteuttaa liiketoimintaasi tehostava oma energiantuotanto. Autamme päätöksenteossa ja viemme puolestasi läpi koko projektin.

Hohka® malli -kaavio

Hohka® Energiavalmennus

Hohka® Energiavalmentajat ovat toimialan näköalapaikalla, sillä heidän taustallaan on Jyväskylän Energian 240 asiantuntijaa ja yli 115 vuoden kokemus.

Hohka-valmennus on vuoropuhelu, jossa yhdistämme energia-alan tuntemuksemme sekä sinun liiketoimintasi tarpeet. Vahvaan taustaosaamiseen nojaten energiavalmentajan tehtävänä on suodattaa sinulle oleellinen tieto kaikesta energiatuotantoon liittyvistä asioista.

Paras tuotantomenetelmä valitaan yhdessä kaikista energiamuodoista, teknologiasta, sijainnista ja paikasta riippumatta. Valmennuksen keskeinen osa on projektin saumattoman etenemisen varmistaminen.


 

Hyödynnä palvelukokonaisuus

Johdamme puolestasi koko energiaprojektin. Suunnittelemme yksityiskohdat, kilpailutamme polttoainetuottajat ja laitetoimittajat, valvomme rakentamisen sekä huolehdimme energiantuotannostasi. Kannamme projektin onnistumisen riskit, sinä vapaudut keskittymään olennaiseen.

Palvelut

Hohka-energiapalveluiden pohjana on huolellinen suunnittelu. Se kattaa kokonaisuuden parhaan energiamuodon määrittämisestä esteettisesti tyylikkääseen lopputulokseen asti. Käymme yhdessä läpi vaihtoehdot ja valitsemme sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

Käytämme parhaita suunnitteluresursseja ja valitsemme toteuttajiksi osaavimmat rakennus- ja asennusurakoitsijat. Toimimme puolestasi heidän vastuullisena toimeksiantajanaan.

Toimiva arki ratkaisee. Tuotamme sinulle tarvitsemasi energian ja vastaamme sen laadusta sovitulla tavalla.


 

Lisää resurssiviisautta

Hohka mahdollistaa ihanteelliset toiminta-, työskentely- ja tuotanto-olosuhteet. Tavoitteena olevaa optimointia ohjaa erilaisten resurssien säästäminen. Hohka on aidosti sitoutunut uusiutuvien energialähteiden käyttöön. Se on yksi osa pyrkimyksissä säästää luontoa.

Taloudelliset resurssit ovat myös luonnollinen säästökohde. Energiatuotantoa tarkasti seuraamalla saavutetaan helposti järkevä, mutta käyttöolosuhteista tinkimätön energiakäytön taso. Hukkaenergian talteenotto on tärkeä säästämisen muoto. Näin voidaan varmistaa kokonaishyötysuhteen pysyminen mahdollisimman korkeana.

Referenssit

 

Tarjolla vapautta

Kokemuksemme perusteella on hyvin yleistä, että energiaratkaisut koetaan lähtökohtaisesti muiden tarjoamiksi toteutuksiksi, joiden toimintaa ei täysin ymmärretä. Niiden todellisesta sopivuudesta omaan liiketoimintaan ollaan epävarmoja. Me haluamme muuttaa tämän käsityksen.

Hohkan tavoitteena on antaa vapauden tunne. Se syntyy ymmärryksestä, mitä ollaan tekemässä. Valmennuksemme myötä voit kiinnittää huomiosi ydinliiketoimintaasi. Hohka luo energiaratkaisuille merkityksen. Me annamme ohjakset sinulle ja autamme sekä ymmärtämään että tekemään oikeita ratkaisuita.

Ylläpito

“Hohkan kylmätuotannon ja ylläpidon kokonaispalvelu on taannut sen, että voimme keskittyä olennaiseen. Laadukkaiden liikuntapalvelujen tarjoamiseen asiakkaillemme.”

Teemu Manninen
Osakas, keskusjohtaja
Buugi Liikunta- ja hyvinvointikeskus