Näkemyksiä alalta

Energiantuotantotapa kannattaa valita ammattilaisen tuella

10.04.2018

Mitä energiantuotantotavan valinnassa täytyy ottaa huomioon? Hohkan energiavalmentaja kertoo, mitä hyötyä on asiantuntijoiden mukaan ottamisesta jo energiaprojektin suunnitteluvaiheessa.

Energiavalmentajan ohjauksella löydetään parhaat ratkaisut

10.04.2018

Mitä on energiavalmennus ja millaista hyötyä siitä on? Hohkan energiavalmentaja Teuvo Kangas kertoo, mitä energiavalmentaja tekee ja minkälaisiin tilanteisiin valmennuksesta voi saada apua.

Kuntien energiapalvelut tarvitsevat kestävää kumppanuutta

10.04.2018

Miten toimivat energiapalvelut helpottavat kuntalaisten elämää? Hohkan energiavalmentaja Ahti Weijo kertoo näkemyksiään siitä, miten luotettavalla energiakumppanuudella säästetään kunnan resursseja.

Energiaratkaisun estetiikka voi olla osa liiketoiminnan kokonaisuutta

10.04.2018

Onko energiantuotantoratkaisujen estetiikalla merkitystä? "Ei kaikille", kertoo Hohkan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Merja Heinonen, "mutta tietyillä toimialoilla esimerkiksi energiantuotantolaitoksen esteettisyydellä voi olla suurikin merkitys".

Oikeat energiaratkaisut ovat yrityksen kilpailuetu

11.12.2017

Onko energiaratkaisulla merkitystä yrityksesi kilpailukyvylle? Aivan varmasti on, toimialasta riippumatta. Sähkö- ja lämpölaskusi voi olla pieni, mutta oletko tullut ajatelleeksi, vaikuttavatko energiavalintasi asiakkaittesi ostopäätöksiin? Entä voisitko saada valinnoillasi ja niistä kertomalla kilpailuetua kilpailijoihisi nähden?